Jag har bestämt mig...

Gullviva är min favoritblomma punkt slut. Jag tog en promenad på kvällskvisten och hittade massor av gullvivor vilket känns fel, det borde inte finnas massa gullvivor i full blom än. Kunde hur som helst inte låta bli att plocka några, så nu står dom här bredvid sängen och är alldeles underbara. Doften är fantastisk, skulle mer än gärna hitta en parfym som doftar gullviva. På tal om promenad så har familjen T släppt ut sina lamm nu. Varje år blir jag helt lycklig när jag ser de små lammen för hur söta är dom inte...




Nu har jag ett vitrinskåp med glashyllplan. Jag har världens bästa pappa. Har en massa planer i huvudet på saker jag vill göra, helst nu men tiden räcker inte till så det får vänta tills i sommar.





Atmosfär

Vissa dagar kan till en början kännas väldigt onödiga och klockan går så långsamt så det ör bedrövligt. Såna dagar kan även få en skön vändning. Idag har vart en sådan dag.

Nu är jag så trött att ögonen faller ihop titt som tätt men jag ska bara skriva det här inlägget har jag bestämt mig för.

Är helt otroligt sugen på sköna varma sommarkvällar med öl och grillning, att bara sitta där med härliga människor och ha det bra. Vilken tur att det inte är långt dit.

I morgon bär det av till Sollentuna centrum för att praktisera i en blomsterbutik. Antagligen kommer jag stå där och göra saker som en apa skulle fixa minst lika lätt men glad för det är jag ändå för lukten och atmosfären i en blomsterbutik är oslagbar.

 


Har en känsla av att dessa kommer ge mig helt otroligt goda gula pärontomater i sommar


I helgen ska ja så lite fler saker. Så roligt när man ser att det händer saker från dag till dag, upptäckte att basilikan har
börjat få sina karaktäristiska blad nu och doften är där även den. Synd att inte alla små frön ville gro, men men några blev det iaf.

En mycket viktig detalj just nu är att i mitt hem finns det otroligt mycket snittblommor. Vaserna räcker knappt till. Det är något speciellt med snittblommor, jag blir glad varenda gång jag ser dom. Så just nu är ja glad exakt hela tiden eftersom dom finns överallt. Ska ta mig i kragen och fota alla, måste nog bli i morgon.


Ja nu har jag gått över tiden här ser jag, på tok för trött




Ge mig mer tid

Att jag är så duktig på inlägg då....

Tyvärr så får man ju prioritera bort vissa saker och jag som tänkt att jag skulle fota mina små plantor varje dag och kunna se hur dom växer. Jag får väl försöka mig på det i sommar eller nåt.

Idag har jag iaf planterat om broccolin, stackarna behövde verkligen mer plats och lite ny jord. Förhoppningsvis kommer dom nu sätta fart och så småningom ge mig en massa god broccoli.

Nu har jag en väldigt nöjd känsla i kroppen, fattas bara en dusch och att Johan kommer hem så kommer jag antagligen somna i soffan. Fått en massa saker gjorda idag, rensat ut lite saker från garderoberna och skolådorna, tagit bort påskris, putsat fönster (blir lika förvånad varje gång att det är sån otrolig skillnad efter man gjort det), dammsugit, druckit kaffe i solen, lagat god paj... åå skönt skönt skönt


Ser fram emot att få se resultatet när glashyllplanen till vitrinskåpet kommer.

Jag vill ha tid att sitta och göra lite roliga saker i indesign - ge mig tiden



Älskade fritid

Nu efter att jag har lagt dessa saker bakom mig så kan jag njuta av att ha tid där jag kan göra vad jag vill utan att behöva ha det minsta dåligt samvete.

PIDA Packaging Impact Design Awards - vill helst inte prata om resultatet är bara överlycklig att det är slut
Marknadsföring och konsumentbeteende - hade lite flyt och fick precis VG
Statistik - ett riktigt helvete som mirakulöst nog slutade med ett G fast jag vet att jag inte fick det på provet (!?!)
Digital bild och grafisk form - ett härligt VG utan allt för mycket ansträngning
Ergonomi - med vår otroliga redovisning av findus frysta örters förpackning kan det inte annat än gå galant (?)

Egentligen har jag ju gått klart första året i skolan nu. Kan inte greppa tiden. Insåg idag när mamma frågade vad jag önskade mig i födelsedagspresent att det är mindre än två veckor tills jag fyller år.


Väntar jag på att måla klart vitrinskåpet som världens bästa pappa har byggt till mig. Det kommer bli så fint och jag kommer ha plats för alla de där sakerna som bara står i nåt skåp och inte kommer till sin rätt.




Ser fram emot när jag kan flytta ut i växthuset





RSS 2.0